Dobrovoľníctvo na festivale The Legits Blast - Schmidtová, Tereza; Hucková, Barbara, 1964-; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalárska práca sa zameriava na skúmanie a vylepšenie prístupov tím líderky Banskobystrického festivalu The Legits Blast na základe porovnania s festivalom Atmosféra. Práca je uskutočnená prostredníctvom kombinácie kvalitatívnych rozhovorov s kvantitatívnym dotazníkovým šetrením. Vylepšenie prístupu k dobrovoľníkom zo strany tím líderky je odôvodnené frekventovanou zmenou osôb na tejto pozícií počas fungovania festivalu.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses