Komunikační strategie sportovního klubu - Filipová, Nikola; Černá, Jitka, 1961-; Zothová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem efektivní komunikační strategie pro florbalový klub 1. FbK Tábor s cílem zvýšit povědomí o klubu, podpořit nábor členů a zaujmout potenciální sponzory. Práce kombinuje teoretická východiska sportovního marketingu s praktickou částí založenou na kvalitativním výzkumu. Byly realizovány dva expertní rozhovory s předsedou klubu a dvě focus group s juniorskými/dorosteneckými kategoriemi a dospělými hráči. Na základě zjištění silných a slabých stránek klubu a preferencí cílové skupiny byla vytvořena tříletá komunikační strategie kombinující online a offline aktivity. Návrh zahrnuje například zkušební tréninky, soutěže, interaktivní obsah na sociálních sítích nebo pořádání veřejných akcí. Výsledkem práce je prakticky využitelný plán komunikace, který reflektuje potřeby klubu a vychází z reálných možností jeho prostředí.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses