Vliv organizační kultury na spokojenost zaměstnanců - Mužíková, Klára; Motlová, Veronika; Hubinková, Zuzana, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce analyzuje vztah mezi organizační kulturou a spokojeností zaměstnanců v Městském divadle Kladno. K identifikaci klíčových rysů organizační kultury a jejich vlivu na spokojenost zaměstnanců využívá práce kvalitativních výzkumných metod, a to konkrétně polostrukturované rozhovory a pozorování. Výzkum odhaluje, že organizační kultura významně ovlivňuje spokojenost zaměstnanců, přičemž klíčovými faktory jsou atmosféra na pracovišti, vztahy, komunikace a důvěra. Práce také zkoumá specifika divadelního prostředí a jejich dopad na spokojenost. Závěry práce mohou přispět k rozvoji pozitivní organizační kultury a zvýšení spokojenosti zaměstnanců v divadle.
Vedoucí práce: Veronika Motlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses