Nepřístupné a nevyužívané památky s ohledem na jejich možné zhodnocení (případová studie zámku Březina) - Krupková, Anna; Patočka, Jiří, 1951-; Soukup, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zabývá nevyužívanými nemovitými kulturními památkami a možnostmi jejich zhodnocení. Práce se konkrétně zabývá zámkem Březina na Rokycansku. Popisuje příčiny nevyužívání kulturních památek a identifikuje možné zdroje veřejného financování na jejich obnovu. Hodnotí historickou, ekonomickou a kulturní hodnotu zámku Březina. Analyzuje příklady dobré praxe prostřednictvím řízených rozhovorů a na jejich základě navrhuje konkrétní možnosti využití zámku Březina.
Vedoucí práce: Jiří Patočka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses