Marketingová komunikace sportovního klubu - Ostrýtová, Anna; Černá, Jitka, 1961-; Vacurová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací pražského cheerleadingového klubu JNS Cheerleaders. Cílem práce je analyzovat rozdíly v marketingové komunikaci cheerleadingového klubu zaměřené na dvě klíčové skupiny – fanoušky a sponzory. Práce se zaměřuje na identifikaci specifik těchto skupin, jejich potřeb a očekávání. Výzkumná část využívá kvalitativního výzkumu formou polostrukturovaných rozhovorů s respondenty z obou skupin. Data byla analyzována formou kódování a následné interpretace výsledků. Výsledky vykazují, že každá z cílových skupin vyhledává jinou formu komunikace a je motivována odlišnými faktory k zapojování se do klubu JNS. Na základě těchto výsledků jsou formována doporučení pro efektivnější marketingovou komunikaci klubu JNS Cheerleaders, která tvoří praktický výstup této práce.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses