Marketingová komunikace online kurzu - Jarkovský, Martin; Zamazalová, Marcela; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací online kurzů anglického jazyka. Cílem práce je identifikovat cílovou skupinu těchto kurzů, zvolit vhodné komunikační kanály a navrhnout efektivní strategii marketingové komunikace produktu. Teoretická část poskytuje konceptuální rámec z oblastí online vzdělávání, digitálního marketingu, marketingu na sociálních sítích a marketingových trychtýřů. Praktická část představuje podnikatelku, jíž se práce týká. Následně se opírá o sekundární data z databáze MML-TGI. Součástí praktické části jsou dále analýzy marketingových trychtýřů, obsahu na sociálních sítích a reklam v prostředí Meta. Závěrečná část je věnována vyhodnocení dotazníkového šetření. Výsledek práce tvoří návrh marketingové strategie založený na syntéze všech praktických zjištění a teoretických poznatků.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses