Motivační faktory zaměstnanců a dobrovolníků v neziskové organizaci - Říhová, Monika (2025)
Diplomová práce se zaměřuje na motivační faktory zaměstnanců a dobrovolníků v neziskových organizacích, které pořádají různé akce. Cílem práce je analyzovat klíčové faktory, které ovlivňují angažovanost a spokojenost těchto pracovníků. Výzkum kombinuje kvantitativní a kvalitativní metody pro naplnění cíle práce. Výsledky práce přispějí k efektivnějšímu řízení a motivování pracovníků v neziskovém sektoru.