Motivační faktory zaměstnanců a dobrovolníků v neziskové organizaci - Říhová, Monika; Šilerová, Lenka, 1972-; Lorencová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práce se zaměřuje na motivační faktory zaměstnanců a dobrovolníků v neziskových organizacích, které pořádají různé akce. Cílem práce je analyzovat klíčové faktory, které ovlivňují angažovanost a spokojenost těchto pracovníků. Výzkum kombinuje kvantitativní a kvalitativní metody pro naplnění cíle práce. Výsledky práce přispějí k efektivnějšímu řízení a motivování pracovníků v neziskovém sektoru.
Vedoucí práce: Lenka Šilerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses