Marketing neziskových organizácií na príklade Nadace pro rozvoj vzdělání - Krížová, Radka (2025)
Bakalárska práca sa zaoberá marketingovou komunikáciou neziskových organizácií na sociálnych sieťach, pričom ako prípadová štúdia slúži Nadace pro rozvoj vzdělání. Teoretická časť práce definuje základné koncepty marketingovej komunikácie, neziskového sektora a digitálnych stratégií. Praktická časť analyzuje digitálnu komunikáciu nadácie, hodnotí jej efektivitu prostredníctvom prieskumu a ponúka návrhy na jej zlepšenie. Výsledky ukazujú, že cielené využitie sociálnych médií môže výrazne zvýšiť angažovanosť a dosah organizácie. Na základe zistení sú navrhnuté konkrétne odporúčania na optimalizáciu digitálnej stratégie neziskových subjektov.