Marketing neziskových organizácií na príklade Nadace pro rozvoj vzdělání - Krížová, Radka; Říha, David; Kochanovskov, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalárska práca sa zaoberá marketingovou komunikáciou neziskových organizácií na sociálnych sieťach, pričom ako prípadová štúdia slúži Nadace pro rozvoj vzdělání. Teoretická časť práce definuje základné koncepty marketingovej komunikácie, neziskového sektora a digitálnych stratégií. Praktická časť analyzuje digitálnu komunikáciu nadácie, hodnotí jej efektivitu prostredníctvom prieskumu a ponúka návrhy na jej zlepšenie. Výsledky ukazujú, že cielené využitie sociálnych médií môže výrazne zvýšiť angažovanosť a dosah organizácie. Na základe zistení sú navrhnuté konkrétne odporúčania na optimalizáciu digitálnej stratégie neziskových subjektov.
Vedoucí práce: David Říha
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses