Analýza pracovních podmínek pobočky vybraného podniku - Marcelová, Barbora Helena; Hubinková, Zuzana, 1971-; Králová, Tereza, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se věnuje analýze pracovních podmínek jedné z poboček nadnárodního obchodního řetězce. Cílem práce je zjistit současný stav pracovních podmínek, zhodnotit je a na základě těchto poznatků navrhnout doporučení k jejich zlepšení. V teoretické části jsou popsány důležité pojmy související s pracovním prostředím, dělí pracovní podmínky na hmotné a nehmotné a dále se jim podrobněji věnuje. Praktická část zkoumá tyto podmínky na základě analýzy dat získaných dotazníkovým šetřením od zaměstnanců vybrané pobočky a strukturovaným pozorováním. Na základě výsledků zkoumání jsou stanovena doporučení pro vedení pobočky ke zlepšení problematických oblastí.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses