Návrh marketingového strategie pro vybranou značku - Mušková, Markéta; Procházková, Markéta; Huňová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Cílem této práce je navrhnout marketingovou strategii pro značku Beansmith's, která zvýší její rozpoznatelnost, posílí její postavení na trhu a podpoří prodeje jejích produktů. Dílčím cílem je pomocí primárního a sekundárního výzkumu identifikovat její silné a slabé stránky. V teoretické části jsou vysvětleny stěžejní pojmy, jako je marketing, marketingový mix, marketingová strategie, Porterova analýza pěti sil, PESTLE analýza, SWOT analýza či digitální marketing. Primární výzkum byl proveden pomocí hloubkového rozhovoru s majitelem a obchodním manažerem pražírny a také pomocí anket. Na základě dat získaných z primárního a sekundárního výzkumu byla formulována konkrétní doporučení a návrhy marketingové strategie, které přispějí k vyšší rozpoznatelnosti značky mezí cílovými zákazníky a také k posílení tržní pozice značky Beansmith's.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses