Motivace zaměstnanců a dobrovolníků v neziskové organizaci - Tůmová, Veronika; Palíšková, Marcela, 1961-; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou současného motivačního systému v neziskové organizaci. Hlavním cílem a přínosem této bakalářské práce je zhodnotit současný motivační systém této organizace a navrhnout opatření k jeho zlepšení. Hlavní cíl práce byl doplněn třemi dílčími cíli, mezi které patří shrnutí základních teoretických východisek, zjištění spokojenosti zaměstnanců s nastaveným motivačním systémem a odhalení slabých a silných stránek tohoto systému. Hlavní cíl byl naplněn pomocí smíšeného výzkumu, konkrétně pomocí rozhovoru a dotazníkového šetření. Na základě získaných dat z výzkumného šetření byla provedena analýza, která poskytla poznatky o současném stavu motivačního systému v organizaci. Za pomocí těchto poznatků byla formulována konkrétní doporučení na zlepšení a optimalizaci motivačního systému v této organizaci.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses