Redesign webových stránek a rozvoj firemní identity společnosti Innsaei Studio - Kalmetev, Artur; Dědic, Filip; Šalda, Radomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Cílem této bakalářské práce je redesign webových stránek a rozvoj firemní identity pražského jóga studia Innsaei. V teoretické části bude postupně představena firma a její obor, služby a zákazníci. V návaznosti na potřeby zadavatele budou představené odpovídající metody pro výzkum, design a testování prototypu podle vybraných UX metod v případě webu. Na základě analýzy a vyhodnocení potřeb zadavatele a uživatelů bude uvedeno také zadání pro praktickou část práce. Praktická část bude zahrnovat samotný postup tvorby identity včetně tiskovin a webu (od rozvržení obsahu do podoby interaktivního prototypu). Práce bude zakončena uživatelským testováním a doporučeními, které z něj vyplývají.
Vedoucí práce: Filip Dědic
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses