Online marketingová komunikace vybrané pobočky realitní sítě - Albert, Tereza (2025)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu online marketingové komunikace konkrétní firmy z realitního odvětví. Cílem práce je zhodnotit online marketingovou komunikaci vybrané pobočky realitní sítě RE/MAX, dále zhodnotit online komunikační kanály sítě (centrály) včetně jejich konkurenčního srovnání, a navrhnout doporučení pro zlepšení výkonnosti online marketingu vybrané pobočky. Přitom jsou brány v potaz úroveň a možnosti komunikace celé realitní sítě RE/MAX a navazující komunikační strategie pobočky, která musí respektovat standardy franšízové značky. Východiskem je analýza stávajících online marketingových aktivit centrály, vybrané pobočky a též hlavních konkurentů centrály.