Online marketingová komunikace vybrané pobočky realitní sítě - Albert, Tereza; Stříteský, Václav; Bartošek, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu online marketingové komunikace konkrétní firmy z realitního odvětví. Cílem práce je zhodnotit online marketingovou komunikaci vybrané pobočky realitní sítě RE/MAX, dále zhodnotit online komunikační kanály sítě (centrály) včetně jejich konkurenčního srovnání, a navrhnout doporučení pro zlepšení výkonnosti online marketingu vybrané pobočky. Přitom jsou brány v potaz úroveň a možnosti komunikace celé realitní sítě RE/MAX a navazující komunikační strategie pobočky, která musí respektovat standardy franšízové značky. Východiskem je analýza stávajících online marketingových aktivit centrály, vybrané pobočky a též hlavních konkurentů centrály.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses