Proces digitalizace dopravní dokumentace ve společnosti HOPI s.r.o. - Fišera, Benedikt; Martínez, Felipe; Macko, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu a zlepšení administrativních procesů v rámci silniční logistiky ve vybraném podniku. V teoretické části jsou rozpracovány hlavní pojmy v rámci řízení logistických toků, principy digitalizace a Lean managementu, legislativní rámec silniční dopravy, dopravní dokumentace a metodiky zlepšování procesů. Praktická část se opírá o detailní analýzu současného stavu zpracování přepravní dokumentace a identifikuje hlavní slabá místa tohoto procesu. Na základě zjištění je navržen digitalizovaný model s využitím digitálních nástrojů, jehož cílem je zefektivnit administrativní operace, snížit časové ztráty a zvýšit transparentnost přepravních dat
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses