Návrh inovační strategie společnosti Trdlokafe, s.r.o - Kalashnikova, Vlada; Špaček, Miroslav, 1954-; Šlapáková Losová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práce se zabývá návrhem střednědobé strategie rozvoje franšízové společnosti Trdlokafe International s.r.o. na českém trhu, která čelí rostoucímu konkurenčnímu tlaku v segmentu rychlého občerstvení. Cílem práce je formulovat strategii, která umožní společnosti udržet si konkurenceschopnost a reagovat na měnící se podmínky na trhu. V teoretické části jsou popsány klíčové koncepty strategického řízení a inovací, včetně specifik sektoru gastronomii. V praktické části jsou použity metody strategické analýzy, scénáře, rozhovory a finanční modelování. Na základě strategických rozhodnutí byl zvolen scénář udržitelného rozvoje a navržena stabilizační strategie se zaměřením na organizační a produktovou inovace. Výsledkem práce je realistický strategický návrh, který odpovídá moderním výzvám a je použitelný pro franšízový model.
Vedoucí práce: Miroslav Špaček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses