Spotřební chování v oblasti rodinné fotografie - Vránová, Bára; Zamazalová, Marcela; Žitný, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce zkoumá, jakým způsobem zákazníci přistupují k výběru rodinného fotografa a co všechno jejich volbu ovlivňuje. Jejím cílem je analyzovat spotřební chování zákazníků při výběru rodinného fotografa na českém trhu a identifikovat klíčové faktory, které přímo ovlivňují jejich rozhodování. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se věnuje vývoji a významu rodinné fotografie, současným trendům a základům spotřebního chování, včetně jednotlivých fází kupního rozhodovacího procesu. Praktická část vychází z kombinace tří výzkumných metod – expertního rozhovoru, hloubkových rozhovorů a kvantitativního dotazníkového šetření. Výzkum poskytuje komplexní pohled na rozhodování spotřebitelů a umožňuje identifikovat rozdíly mezi jednotlivými demografickými skupinami. Součástí práce jsou také praktická doporučení pro fotografy.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses