Implementácia nového komunikačného nástroja do hotelového prevozu. Prípadová štúdia - Hollý, Michal; Lukeš Rybanská, Ivana, 1991-; Honsová, Pavlína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Táto bakalárska práca sa zaoberá implementáciou digitálneho komunikačného nástroja ALICE do hotelovej prevádzky v prostredí hotela Almanac X Alcron Prague. Cieľom bolo zistiť, ako tento nástroj ovplyvnil internú komunikáciu a každodennú prácu zamestnancov. V rámci empirickej časti bola využitá kvalitatívna výskumná stratégia, konkrétne hĺbkové rozhovory s vybranými zamestnancami a walkthrough analýza aplikácie. Výsledky ukázali, že systém ALICE bol vnímaný ako užitočný nástroj na zefektívnenie procesov, no jeho úspešné využívanie záviselo od kvalitného zaškolenia, organizačnej kultúry a osobnej motivácie zamestnancov. Práca zároveň identifikuje viacero odporúčaní pre úspešnejšiu adaptáciu podobných systémov v hotelovej praxi.
Vedoucí práce: Ivana Lukeš Rybanská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses