Počátky obchodu s produktem „E-cigarety“ a přístup firem k uživatelům - Malík, Dominik; Koľveková, Gabriela; Soukupová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato práce se zabývá analýzou efektivity marketingových kampaní společnosti Relx Intl. a CROCO s.r.o. a následným návrhem scénářů obchodních aktivit v ČR a na Slovensku. Teoretická část popisuje legislativní rámec a spotřebitelské preference. Uvede také možnosti marketingových aktivit s důrazem na sociální média. Analytická část nejprve přehledně popíše prodeje pomocí deskriptivní analýzy v letech 2023 až 2024. Následně analyzuje efektivitu marketingových kampaní pomocí korelační a regresní analýzy a identifikuje ty neúspěšnější. Konec práce je věnován scénářům, které jsou pro validaci předloženy expertům z obou firem.
Vedoucí práce: Gabriela Koľveková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses