Investiční produkty určené pro drobného investora - Zelená, Aneta; Brada, Jaroslav, 1964-; Blahová, Naďa, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu investičních produktů vhodných pro drobného investora a tvorbu investičních portfolií. V teoretické části se představují základní pojmy z oblasti investování, jsou zmíněné a popsané druhy investičních nástrojů a subjekty poskytující investiční služby. Praktická část se věnuje tvorbě tří portfolií pro konzervativního, vyváženého a dynamického investora. Pomocí směrodatné odchylky jsou hodnoceny rizikovosti fondů v daných portfoliích. Pozornost je věnována i problémům spojených s tvorbou portfolia.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses