Systém motivace ve vybraném podniku - Mík, Matyáš (2025)
Bakalářská práce je zaměřena na systém motivace ve vybrané organizaci, která působí v oblasti dodávek a montáží technologických celků průmyslového chlazení. Cílem této práce je rozpoznat spokojenost zaměstnanců se současným systémem motivace, analyzovat jeho silné a slabé stránky a navrhnout opatření k jeho optimalizaci. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické V teoretické části je popsáno řízení lidských zdrojů, význam motivace v řízení lidských zdrojů, trh práce a metodika práce. V praktické části je představená vybraná organizace, popsán její současný systém motivace a výzkumné šetření. To je provedeno využitím kombinace kvantitativního a kvalitativního výzkumu. Na základě výzkumného šetření jsou shrnuty výsledky a formulovány konkrétní doporučení pro optimalizaci systému motivace v organizaci.