Systém motivace ve vybraném podniku - Mík, Matyáš; Palíšková, Marcela, 1961-; Šmíd, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce je zaměřena na systém motivace ve vybrané organizaci, která působí v oblasti dodávek a montáží technologických celků průmyslového chlazení. Cílem této práce je rozpoznat spokojenost zaměstnanců se současným systémem motivace, analyzovat jeho silné a slabé stránky a navrhnout opatření k jeho optimalizaci. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické V teoretické části je popsáno řízení lidských zdrojů, význam motivace v řízení lidských zdrojů, trh práce a metodika práce. V praktické části je představená vybraná organizace, popsán její současný systém motivace a výzkumné šetření. To je provedeno využitím kombinace kvantitativního a kvalitativního výzkumu. Na základě výzkumného šetření jsou shrnuty výsledky a formulovány konkrétní doporučení pro optimalizaci systému motivace v organizaci.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses