Návrh strategie pro expanzi vybraného podniku - Pokorná, Patricie; Kupec, Václav; Ali, Tanweer; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
V dnešní době plné příležitostí je pro každý podnik nezbytné mít jasně definovanou strategii. Cílem práce je sestavení strategické analýzy vybraného podniku a návrh doporučení ke zlepšení jeho podnikové strategie. K dosažení cíle byly využity nástroje strategické analýzy, jako je PESTEL analýza, Porterův model pěti sil či jednotlivé analýzy vnitřního prostředí. Tyto metody poskytly komplexní pohled na vnější i vnitřní prostředí podniku a umožnily sestavit SWOT analýzu, která identifikuje klíčové faktory ovlivňující jeho další rozvoj. Na základě výsledků analýz byla navržena doporučení zaměřená na rozšíření marketingových kanálů a zefektivnění jeho provozu. Především pomocí sociálních sítí, e-ticketingu, off-line propagačních prostředků a důsledným vedením účetnictví. Implementace těchto kroků by mohla přispět ke zvýšení návštěvnosti klubu, podpořit další růst a upevnit jeho roli v rozvoji místní komunity jako centra kulturního a společenského dění.
Vedoucí práce: Václav Kupec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses