Moderní fundraisingová strategie spolku Hudba pomáhá - Dostálová, Klára; Kupec, Václav; Mikovcová, Hana, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Současná dynamická doba proměňuje fungování společnosti, a to i v oblasti neziskového sektoru, jehož základním pilířem je fundraising. Cílem práce je navržení fundraisingových metod a postupů v organizaci Hudba pomáhá, které přispějí k navýšení finanční podpory od partnerů, aby mohl spolek pomáhat rodinám a plnit tak své poslání. Cíl je naplněn za využití metod vnějších a vnitřních analýz, jejichž závěry jsou zaneseny do SWOT analýzy. Na základě zjištěných dat jsou navržena konkrétní doporučení pro zefektivnění komunikace a navýšení finanční i nefinanční podpory. Mezi konkrétní doporučení patří například automatizovat zasílání e-mailů, vyhledávat nové partnery cateringu či veřejné komunikovat vize a cíle spolku. Implementací návrhů dojde k posílení spolku Hudba pomáhá, což pozitivně přispěje společnosti.
Vedoucí práce: Václav Kupec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses