Investiční analýza společnosti NVIDIA - Káník, Jakub; Veselá, Jitka; Dongres, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Cílem diplomové práce je provést fundamentální a technickou analýzu společnosti NVIDIA a odhadnout vývoj ceny akcií společnosti od 1.1.2025 do 1.4.2025 na základě jednotlivých indikátorů a modelů příslušných analýz. Práce je rozdělena na 4 části, kdy první dvě kapitoly pojednávají o teoretické rovině fundamentální a technické analýzy. Zbylé dvě kapitoly aplikují tyto teoretické poznatky a metody pro výpočet vnitřní hodnoty nebo stanovení investičního doporučení. Závěrem jsou jednotlivé výsledky shrnuty a určeno, zda byly odhady správné, či nikoliv na základě reálné ceny akcií k 1.4.2025.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finanční inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses