Analýza marketingové komunikace společnosti Jachtařka.cz, s.r.o. - Bebarová, Nela; Bartoš, Petr; Stříteský, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se věnuje analýze online marketingové komunikace společnosti Jachtařka.cz, s.r.o. v kontextu její konkurence a vnějšího prostředí. Cílem této práce je navrhnout doporučení na optimalizaci a další rozvoj online marketingové komunikace společnosti na základě identifikovaných silných, slabých stránek a příležitostí s hrozbami. Pro analýzy byly využity PEST analýza a dílčí analýzy konkurence, webových stránek, SEO, e-mailingových kampaní a sociálních sítí. Výsledky byly následně shrnuty pomocí SWOT analýzy na jejíchž základě byly formulovány finální doporučení. Ty se skládají z optimalizace webových stránek pro použitelnost a přístupnost, doporučení na typ obsahu pro sociální sítě, personalizaci newsletteru, budování obsahu s klíčovými slovy relevantními pro hlavní produkt a rychlosti načítání webových stránek.
Vedoucí práce: Petr Bartoš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses