Spokojenost zaměstnanců ve vybraném podniku - Sochorová, Adéla; Legnerová, Kateřina, 1965-; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na zkoumání pracovní spokojenosti zaměstnanců v malém pohostinském podniku. Cílem bylo identifikovat faktory ovlivňující spokojenost, motivaci a ochotu setrvat v zaměstnání. Výzkum byl realizován kombinací dotazníkového šetření a polostrukturovaných rozhovorů. Výsledky ukazují, že rozhodujícími faktory jsou přátelská atmosféra, spravedlivé plánování směn a kvalita komunikace s vedením. Jako problematické se naopak ukázaly nedostatečná zpětná vazba a omezené možnosti profesního rozvoje. Na základě zjištění jsou navržena konkrétní opatření ke zvýšení pracovní spokojenosti a stability kolektivu.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses