Optimalizace náborového procesu ve společnosti Digiteq Automotive s.r.o. - Lisá, Veronika; Legnerová, Kateřina, 1965-; Hořáková, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu a optimalizaci náborového procesu ve společnosti Digiteq Automotive s.r.o. Cílem práce je identifikovat slabiny současného náborového procesu a navrhnout opatření, která povedou k jeho zefektivnění. K tomu byla použita kombinace kvalitativního a kvantitativního výzkumu, zahrnující rozhovory s recruitment business partnery společnosti a dotazníkové šetření mezi novými zaměstnanci. Výsledky ukázaly, že náborový proces je nastaven profesionálně, nicméně existují oblasti, které by bylo možné zlepšit, jako například komunikace s kandidáty, transparentnost struktury výběrového řízení a zrychlení některých fází. Na základě analýzy byla doporučena opatření, jako je větší personalizace komunikace, zkrácení doby náboru a širší využití digitálních nástrojů a umělé inteligence. Tato práce přispívá k lepšímu pochopení efektivity náboru ve firmách technologického sektoru a nabízí konkrétní kroky pro jeho zlepšení, které mohou být užitečné i pro jiné organizace.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses