Analýza konkurence útulku Voříškov - Panýrková, Daniela; Černá, Jitka, 1961-; Vinšová, Karolína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na marketing neziskových organizací, konkrétně na analýzu marketingu útulku Voříškov a jeho srovnání s vybranými konkurenčními subjekty. Teoretická část vymezuje klíčové pojmy související s marketingem neziskových organizací, marketingovou komunikací, online prostředím, konkurencí a popisuje hlavní metody marketingového výzkumu. Praktická část analyzuje marketingový mix útulku, provádí komunitní online průzkum, konkurenční analýzu, mysteria shopping a expertní rozhovor. Výsledky výzkumu přinášejí přehled o silných a slabých stránkách současné marketingové komunikace útulku. Na základě získaných dat je sestavena SWOT analýza, která slouží jako podklad pro návrh konkrétních doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses