Webová aplikace pro analýzu preferencí využívající metodu UTA - Hřebíčková, Eliška; Kliegr, Tomáš; Sýkora, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Bakalářská práce se zabývá modernizací webové aplikace pro analýzu preferencí využívající metodu UTA. Cílem bylo analyzovat původní řešení, přenést aplikaci z linuxového serveru do vývojového prostředí Windows a navrhnout úpravy vedoucí ke zvýšení její udržitelnosti a přívětivosti. Práce zahrnuje analýzu architektury a funkcionality systému, identifikaci technických omezení, návrh a realizaci potřebných úprav, testování i optimalizaci. Aplikace byla převedena do prostředí WampServer, upravena pro novější verzi PHP a přizpůsobena lokálnímu provozu na systému Windows. Součástí práce byla také identifikace duplicit v kódu, návrh rozšíření o další algoritmy metody UTA a doporučení pro další vývoj. Výsledkem je funkční lokální verze aplikace a návrh opatření pro její možné využití mimo akademické prostředí.
Vedoucí práce: Tomáš Kliegr
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses