Získávání zaměstnanců ve společnosti XYZ - Hrušková, Hana; Palíšková, Marcela, 1961-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Cílem této bakalářské práce je posoudit a navrhnout opatření k optimalizaci procesu získávání zaměstnanců ve společnosti XYZ, která působí v oblasti IT řešení. Práce reaguje na dynamické změny trhu práce, vývoj technologií a potřebu oslovovat nové generace talentů efektivně a hospodárně. Teoretická část poskytuje přehled klíčových konceptů a trendů v oblasti získávání zaměstnanců. Praktická část se zaměřuje na popis současného procesu získávání zaměstnanců v analyzované společnosti, kvalitativní a kvantitativní výzkum a návrh konkrétních doporučení pro zvýšení efektivity náborového procesu. Data byla získána prostřednictvím rozhovorů s HR manažerkou, projektovou manažerkou, analýzou interních údajů společnosti XYZ, veřejně dostupných informací o společnosti XYZ a odpovědí v dotazníku, který byl distribuován mezi zaměstnance. Práce přináší poznatky o úspěšnosti různých metod získávání, identifikuje klíčové faktory ovlivňující proces získávání a navrhuje změny vedoucí k efektivnějšímu využití zdrojů.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses