Odměňování zaměstnanců - Stejskalová, Eva; Palíšková, Marcela, 1961-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá odměňováním zaměstnanců ve firmě Zásobování a.s. provozující obchod EVA.cz. Hlavním cílem práce je formulace návrhů k optimalizaci systému odměňování v této firmě, který by lépe zohledňoval výkony zaměstnanců. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část shrnuje klíčové poznatky v oblasti odměňování a motivace, zatímco praktická část představuje a analyzuje současný systém odměňování ve firmě, a to na základě dotazníkového šetření mezi zaměstnanci a jeho porovnání s teoretickými poznatky. Výsledky výzkumu odhalily slabá místa, zejména v oblasti spravedlnosti a transparentnosti odměňování. Navržená opatření zahrnují zavedení výkonového odměňování u vybraných pracovních pozic s jasně stanovenými kritérii hodnocení a lepší komunikaci důležitých informací týkajících se odměňování prostřednictvím pravidelných porad. Implementace těchto změn může přispět k optimalizaci systému odměňování a celkovému zvýšení jeho efektivity.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses