Zajištění využití workflow pro nový řídící systém banky - Vránková, Anna; Fortinová, Jana; Bélai, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací integrace nové aplikace pro plánování a exekuci workflow procesů v prostředí datového skladu společnosti BANKA. Hlavním cílem bylo analyzovat současný stav workflow řízení, navrhnout optimalizaci plánovacích a exekučních procesů a připravit migraci na novou platformu. Součástí práce bylo srovnání modelů testovacího a produkčního prostředí, převod workflow ze starého formátu na nový a implementace nových funkcionalit. Dále byl vytvořen návrh monitoringu prostřednictvím nástroje Zabbix, včetně specializovaného dashboardu pro dohled nad novým řešením. Dle návrhu se dospělo k závěru, že by nástroj v případě integrace výrazně zvýšil efektivitu správy workflow, zjednodušil monitoring a zlepšil provozní stabilitu. Práce přináší také praktické zkušenosti s plánováním migrací, správou verzí a implementací změn v kritickém datovém prostředí.
Vedoucí práce: Jana Fortinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses