Strategická analýza společnosti CENTRAL GROUP a.s. - Pánek, Petr; Štamfestová, Petra, 1984-; Kuděj, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou rezidenční developerské společnosti Central Group a.s. Cílem práce je na základě analýzy vnitřního a vnějšího prostředí vytvořit doporučení pro strategii této společnosti. Použitím metod PESTEL analýza, analýza trhu a odvětví, mapa konkurenčních skupin Porterova analýza, VRIO analýza a finanční analýza budou identifikovány klíčové faktory vnějšího okolí a vnitřních zdrojů a schopností, které budou vyhodnoceny ve SWOT analýze, na základě které budou určeny vazby mezi jednotlivými identifikovanými faktory, což bude podkladem pro vytvoření doporučení v závěru práce.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses