Budoucnost KEB služeb v oblasti doručovacích boxů - Lesák, Petr; Novák, Radek, 1960-; Voznička, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato diplomová práce se zaměřuje na oblast výdejních boxů v České republice, se zvláštním důrazem na společnost PPL CZ. Cílem práce je navrhnout, jaký počet výdejních boxů by měla tato firma v následujících letech provozovat, aby posílila svoji pozici v oblasti doručování. V rámci práce je analyzována aktuální situace na trhu výdejních boxů, konkurenční prostředí, vývoj e-commerce a spotřebitelské chování. Klíčovou částí práce je predikce budoucího vývoje počtu výdejních boxů v ČR a návrh možných scénářů růstu pro společnost PPL CZ. Na základě těchto poznatků jsou formulována strategická doporučení, která mohou společnosti pomoci lépe plánovat svůj rozvoj a reagovat na změny na trhu.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses