Marketingová komunikace České asociace amerického fotbalu - Najman, Dominik; Vávra, Oldřich; Kroulík, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací České asociace amerického fotbalu. Cílem práce je analyzovat marketingovou komunikaci této asociace a navrhnout doporučení pro její zlepšení. Teoretická část se věnuje problematice sportovního marketingu a marketingové komunikace sportovních organizací. Praktická část zahrnuje dva výzkumy. Prvním je kvalitativní výzkum realizovaný formou tří hloubkových rozhovorů s činovníky asociace. Následně je proveden kvantitativní výzkum prostřednictvím dotazníkového šetření mezi klubovými zástupci. Na základě těchto zjištění je vypracována SWOT analýza a formulována doporučení pro zlepšení marketingové komunikace. Získané poznatky ukazují, že marketingová komunikace ČAAF je ve srovnání s obdobně velkými sportovními organizacemi nadprůměrná.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses