Návrh marketingové strategie pro webovou aplikaci Payminator - Znamenáčková, Eva (2025)
Diplomová práce se věnuje návrhu marketingové strategie pro webovou aplikaci Payminator. Cílem práce je zanalyzování současné marketingové strategie společnosti Payminator s.r.o. a návrh doporučení, která mají za cíl zvýšit počet společností, které aplikaci využívají, a počet uživatelů. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou shrnuta základní teoretická východiska, která se pojí k situační analýze podniku a k marketingové strategii. Druhá část je praktická a je rozdělena do čtyř částí dle dílčích cílů práce. Nejprve byla provedena situační analýza podniku a následně bylo provedeno zhodnocení současné marketingové strategie a mixu. Na základě těchto dvou částí byl vytvořen návrh marketingové strategie a marketingového mixu a byla formulována doporučení, která mají za cíl zvýšit počet uživatelů a klientů. V praktické části byla využita jak sekundární data, tak i primární data získaná pomocí polostrukturovaného rozhovoru s CEO společnosti Payminator s.r.o. a pomocí dotazníku, který byl vyplněn mzdovými účetními, které aplikaci využívají.