Návrh marketingové strategie pro webovou aplikaci Payminator - Znamenáčková, Eva; Vávra, Oldřich; Dvořáková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práce se věnuje návrhu marketingové strategie pro webovou aplikaci Payminator. Cílem práce je zanalyzování současné marketingové strategie společnosti Payminator s.r.o. a návrh doporučení, která mají za cíl zvýšit počet společností, které aplikaci využívají, a počet uživatelů. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou shrnuta základní teoretická východiska, která se pojí k situační analýze podniku a k marketingové strategii. Druhá část je praktická a je rozdělena do čtyř částí dle dílčích cílů práce. Nejprve byla provedena situační analýza podniku a následně bylo provedeno zhodnocení současné marketingové strategie a mixu. Na základě těchto dvou částí byl vytvořen návrh marketingové strategie a marketingového mixu a byla formulována doporučení, která mají za cíl zvýšit počet uživatelů a klientů. V praktické části byla využita jak sekundární data, tak i primární data získaná pomocí polostrukturovaného rozhovoru s CEO společnosti Payminator s.r.o. a pomocí dotazníku, který byl vyplněn mzdovými účetními, které aplikaci využívají.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses