Návrh a implementace webové aplikace pro restaurační zařízení s využitím PHP frameworku Nette - Nytrová, Anna (2025)
Práce se zabývá návrhem a implementací webové aplikace pro správu webových stránek restaurací s využitím PHP frameworku Nette. Cílem práce je návrh a implementace webové aplikace pro restaurace, kterým by usnadnila správu svých webových stránek. Zahrnuje analýzu aktuálních možností pro restaurace a jaké mají tyto možnosti výhody a nevýhody, návrh aplikace, návrh databáze, návrh uživatelského rozhraní a ověření funkčnosti aplikace na fiktivní restauraci. Výsledná aplikace je navržena tak, aby usnadnila správu webových stránek restaurací bez nutnosti pokročilých technických znalostí a zároveň aby toto řešení bylo cenově dostupné pro malé až střední podniky, které si nemohou dovolit nákladný vývoj na míru.