Návrh a implementace webové aplikace pro restaurační zařízení s využitím PHP frameworku Nette - Nytrová, Anna; Bruckner, Tomáš, 1974-; Sudzina, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Práce se zabývá návrhem a implementací webové aplikace pro správu webových stránek restaurací s využitím PHP frameworku Nette. Cílem práce je návrh a implementace webové aplikace pro restaurace, kterým by usnadnila správu svých webových stránek. Zahrnuje analýzu aktuálních možností pro restaurace a jaké mají tyto možnosti výhody a nevýhody, návrh aplikace, návrh databáze, návrh uživatelského rozhraní a ověření funkčnosti aplikace na fiktivní restauraci. Výsledná aplikace je navržena tak, aby usnadnila správu webových stránek restaurací bez nutnosti pokročilých technických znalostí a zároveň aby toto řešení bylo cenově dostupné pro malé až střední podniky, které si nemohou dovolit nákladný vývoj na míru.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses