Marketingová strategie neziskové organizace Pohoda - Nasr, Jakub; Vávra, Oldřich; Mervardová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá užitím marketingu v neziskových organizacích, a to konkrétně v organizaci POHODA. Cílem práce je zhodnotit současnou marketingovou strategii v neziskové organizaci POHODA a následně na základě zjištěných dat z praktické části navrhnout doporučení pro zlepšení marketingu, aby se organizace dostala do širšího povědomí veřejnosti. V teoretické části jsou definovány pojmy z oblasti marketingu v neziskových organizacích, marketingového mixu a financování v neziskovém sektoru. V praktické části bude charakterizována organizace POHODA, zhodnocena současná situace organizace včetně hloubkového rozhovoru s marketingovou specialistkou organizace a marketingového mixu. Dále bude provedena analýza vnitřního a vnějšího prostředí, na kterou bude navazovat SWOT analýza. Na základě těchto analýz budou v poslední části navržena doporučení pro zlepšení marketingu v dané organizaci.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses