Marketingová komunikace studentských tarifů O2 - Tylich, Štěpán; Vávra, Oldřich; Kožíšek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací studentských tarifů společnosti O2 v České republice. Cílem práce je analyzovat současný stav marketingové komunikace v této oblasti a navrhnout konkrétní doporučení, která by mohla přispět ke zvýšení její efektivity. Teoretická část se zaměřuje na obecné principy marketingové komunikace se zúžením na specifika v telekomunikačním sektoru. Praktická část kombinuje kvalitativní a kvantitativní přístup, konkrétně formou hloubkového rozhovoru s pracovníkem marketingového týmu O2 a dotazníkového šetření, kterého se zúčastnilo 204 respondentů. Na základě těchto metod byla vytvořena SWOT analýza, která identifikuje klíčové silné a slabé stránky, příležitosti i hrozby. Výsledky ukazují, že současná komunikace studentům postrádá kontinuitu, dostatečný zásah i jasné sdělení. Přesto však společnost disponuje značným potenciálem, na kterém lze v budoucnu stavět.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses