Cena vévody z Edinburghu : Analýza dostupnosti a nutnosti on-line center v České republice - Retychová, Magdalena; Frömmelová, Tereza; Šimpach, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na představení Mezinárodní ceny Vévody z Edinburghu a následnému zpracování dat týkajících se nově registrovaným zájemcům o program v jednotlivých druzích center a datech o nových absolventech libovolných úrovní v roce 2024. Pomocí analýzy rozptylů bylo zjištěno, že doba, za níž byla libovolná úroveň splněna, nezávisí na kraji. Též bylo zjištěno, že věk absolventa při vstupu do programu závisí na zvolené úrovni a zároveň kraji. Druh centra má vliv na věk vstupu do programu, nemá však vliv na délku plnění. Pohlaví nemá vliv na délku plnění nebo věk při vstupu on-line absolventů v roce 2024.
Vedoucí práce: Tereza Frömmelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: datové analýzy a modelování [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses