Návrh a implementace model-driven HR modulu na platformě Microsoft Dataverse - Bílek, Mikuláš; Kučera, Jan; Palovská, Helena, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na tvorbu low-code informačních systémů pomocí model-driven aplikací na bázi Microsoft Dataverse, dříve známé jako Common Data Service. Cílem práce je navrhnout a implementovat HR modul podnikového informačního systému, který bude sloužit k podpoře procesu náboru zaměstnanců. Práce pokrývá proces vývoje HR modulu od analýzy možností nabízených jednotlivými částmi Microsoft Power Platform, přes správu požadavků, návrh systému, implementaci a konečnou validaci za pomocí polostrukturovaného hloubkového rozhovoru s HR specialistkou.
Vedoucí práce: Jan Kučera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses