Porovnání informační podpory dvou podobných videoher pro nově začínající hráče - Roubalová, Kamila; Sklenák, Vilém, 1963-; Vondra, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Bakalářská práce se věnuje informační podpoře dvou podobných online videoher. Cílem bylo porovnat informační podporu her League of Legends a Dota 2 dostupnou pro nováčky. Informační podpora zahrnuje jakékoliv informační zdroje, které jsou dostupné. Práce se věnuje těm hlavním, což jsou tutoriály, webové stránky a komunitní diskuze čemuž je věnována teoretická část. K oběma videohrám jsou jednotlivé zdroje popsány a porovnány na základě teoretické části. Praktická část se věnuje rozhovorům s respondenty, kteří si vyzkoušeli obě hry jako začátečníci. Rozhovory se zaměřily na jejich zkušenosti a hodnocení tutoriálů. Výstupy z rozhovorů byly zanalyzovány a porovnány s výsledky z předchozí části. V závěru se nachází výsledek porovnání informačních podpor her League of Legends a Dota 2 pro nově začínající hráče.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses