Redesign webových stránek cyklistického klubu - Sýkorová, Veronika; Sklenák, Vilém, 1963-; Chudán, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Bakalářská práce se zabývá návrhem nové podoby webových stránek cyklistického klubu CK Vinohradské Šlapky. Reaguje na zastaralý vzhled a problémy s uživatelskou přívětivostí současné verze webu. Hlavním cílem bylo navrhnout moderní, intuitivní a responzivní řešení, které zlepší uživatelskou zkušenost napříč různými skupinami uživatelů. Teoretická část práce definuje klíčové principy a metody UX a UI designu. Praktická část dokumentuje proces redesignu, který zahrnoval analýzu stávajícího webu a požadavků zadavatele, analýzu konkurence, definici person a uživatelských scénářů, návrh informační architektury a vizuální identity, tvorbu wireframů a interaktivních prototypů, a jejich testování se zadavatelem i cílovými uživateli. Výsledkem práce je interaktivní návrh redesignu webu, který nabízí přehledné a vizuálně moderní uživatelské rozhraní, podporující cíle klubu i potřeby jeho členů a zájemců o členství.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses