Udržitelnost a její význam pro zaměstnance v módním průmyslu - Vélová, Zuzana; Vítečková, Klára; Abíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na význam udržitelnosti pro zaměstnance ve společnosti C&A. Cílem práce bylo zjistit, jak zaměstnanci vnímají firemní iniciativy v oblasti udržitelnosti a co ovlivňuje jejich ochotu se zapojit. Výzkum probíhal prostřednictvím dotazníkového šetření a rozhovoru s vedoucí pobočky. Výsledky ukazují, že zaměstnanci udržitelnost považují za důležitou, avšak čelí bariérám, jako je nedostatek času nebo informací o konkrétních aktivitách. Na základě těchto zjištění byly navrženy kroky pro zlepšení implementace aktivit, včetně zlepšení interní komunikace a organizačních podmínek. Zlepšení zapojení zaměstnanců zahrnuje i vytváření přístupných příležitostí pro aktivní účast. Výsledná data poskytují cenné poznatky pro zefektivnění firemních strategií udržitelnosti.
Vedoucí práce: Klára Vítečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses