Adaptace zaměstnanců ve vybrané společnosti - Lanc, Filip; Palíšková, Marcela, 1961-; Jiroutková, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou adaptačního procesu zaměstnanců ve vybrané společnosti působící v oblasti bankovnictví. Cílem je analyzovat současné nastavení adaptačního procesu, identifikovat jeho silné a slabé stránky a navrhnout konkrétní doporučení pro jeho zefektivnění. Teoretická část se zaměřuje na řízení lidských zdrojů, adaptaci a roli motivace. V praktické části je využito kombinace kvantitativního a kvalitativního výzkumu doplněné analýzou interních dat o fluktuaci. Výsledky ukazují, že kvalitně nastavený adaptační proces přispívá ke snížení fluktuace, zlepšení pracovní spokojenosti a rychlejšímu začlenění zaměstnance do organizace. Práce nabízí návrhy na zlepšení adaptačního procesu, včetně akčního plánu pro jejich realizaci.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses